Show simple item record

dc.contributor.editorLeponiemi, Ulriika
dc.contributor.editorRuohonen, Janne
dc.contributor.editorWacker, Jani
dc.contributor.editorKihn, Lili-Anne
dc.contributor.editorOulasvirta, Lasse
dc.date.accessioned2021-02-10T12:58:18Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-05-23 00:00:00
dc.date.submitted2020-04-01T13:33:05Z
dc.identifier629586
dc.identifierOCN: 1030821094
dc.identifierhttp://library.oapen.org/handle/20.500.12657/31375
dc.identifier.urihttps://directory.doabooks.org/handle/20.500.12854/38773
dc.description.abstractThis book Näkökulmia tilintarkastukseen ja arviointiin provides original scientific research about various current auditing and evaluation topics. Over the past decade, the field of auditing has seen substantial changes. The topic areas covered in the first chapters reflect established auditing topics such as the role and responsibility of auditors, transfer pricing, the quality of auditing and issues with audit reports. Other chapters address emerging concerns in performance evaluation and auditing. This book will be of value to practitioners, students and academics interested in contemporary aspects of auditing and evaluation.
dc.description.abstractKokoomateos tuottaa uutta tieteellisesti tutkittua tietoa tilintarkastuksen ja arvioinnin ajankohtaisista kysymyksistä. Tilintarkastusala on ollut merkittävien muutosten kohteena viimeisen 10 vuoden aikana. Teoksen artikkelit liittyvät tilintarkastukseen kattaen tilintarkastajan rooliin, vastuuseen ja siirtohinnoitteluun, sekä tilintarkastuksen laadukkuuteen ja tilintarkastuskertomuksiin liittyviä kysymyksiä. Arviointia koskevissa artikkeleissa tarkastellaan erityisesti tuloksellisuuden ja toiminnan tarkoituksenmukaisuuden arviointia ja tarkastusta. Monitieteisen tutkimuksen tuloksena syntyy kokoava ja moniulotteinen käsitys tilintarkastuksesta ja arvioinnista sekä niihin liittyvästä tämänhetkisestä tutkimuksesta ja mahdollisista jatkotutkimuspoluista. Toimituskunnan poikkitieteellinen yhteistyö tuottaa lisäksi uusia yhteisiä näkökulmia tarkastajien tärkeästä roolista ja vastuusta, sekä tarkastuksilta vaadittavasta laajuudesta, laadukkuudesta ja eettisyydestä. Teos on suunnattu muun muassa tilintarkastuksen ja arvioinnin ammattilaisille, opiskelijoille ja tutkijoille.
dc.languageFinnish
dc.rightsopen access
dc.subject.classificationbic Book Industry Communication::K Economics, finance, business & management::KF Finance & accounting::KFC Accounting::KFCM Management accounting & bookkeeping
dc.subject.otherresponsibility
dc.subject.otherevaluation
dc.subject.otherauditing
dc.subject.otheraccounting
dc.subject.otherquality
dc.subject.otherauditors
dc.titleNäkökulmia tilintarkastukseen ja arviointiin
dc.typebook
oapen.identifier.doi10.26530/OAPEN_629586
oapen.relation.isPublishedByadd7e15f-c9a8-43ae-9ee3-599fff967f0a
oapen.relation.isbn9789520304386
oapen.pages267
oapen.place.publicationTampere
dc.abstractotherlanguageKokoomateos tuottaa uutta tieteellisesti tutkittua tietoa tilintarkastuksen ja arvioinnin ajankohtaisista kysymyksistä. Tilintarkastusala on ollut merkittävien muutosten kohteena viimeisen 10 vuoden aikana. Teoksen artikkelit liittyvät tilintarkastukseen kattaen tilintarkastajan rooliin, vastuuseen ja siirtohinnoitteluun, sekä tilintarkastuksen laadukkuuteen ja tilintarkastuskertomuksiin liittyviä kysymyksiä. Arviointia koskevissa artikkeleissa tarkastellaan erityisesti tuloksellisuuden ja toiminnan tarkoituksenmukaisuuden arviointia ja tarkastusta. Monitieteisen tutkimuksen tuloksena syntyy kokoava ja moniulotteinen käsitys tilintarkastuksesta ja arvioinnista sekä niihin liittyvästä tämänhetkisestä tutkimuksesta ja mahdollisista jatkotutkimuspoluista. Toimituskunnan poikkitieteellinen yhteistyö tuottaa lisäksi uusia yhteisiä näkökulmia tarkastajien tärkeästä roolista ja vastuusta, sekä tarkastuksilta vaadittavasta laajuudesta, laadukkuudesta ja eettisyydestä. Teos on suunnattu muun muassa tilintarkastuksen ja arvioinnin ammattilaisille, opiskelijoille ja tutkijoille.


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

open access
Except where otherwise noted, this item's license is described as open access